Misterul și valoarea artei Transilvănene.

Despre arta de a dărui

The Art of DAR este produsul creat din magia și meșteșugul artei transilvănene, la inițiativa a două fundații: Fundația ADEPT Transilvania și Fundația AGAPIS.

Prin rafinamentul și exclusivismul produsului The Art of DAR, promotorii proiectului transmit povestea satului și susțin continuarea tradițiilor autentice prin dezvoltarea comunităților locale din Târnava Mare și Valea Barcăului.

Promovarea valorilor cultural-tradiționale și conservarea biodiversității regiunilor Târnava Mare și Valea Barcăului din Transilvania au fost factorii care au determinat cele două fundații să creeze The Art of DAR. Proiectul este puntea de legătură dintre arta produselor tradiționale și arta meșteșugurilor.

Numărul limitat de produse The Art Of DAR, câte 1001 pentru fiecare regiune, va da naștere unor povești care vor fi scrise pe parcursul timpului, pe măsură ce fiecare DAR își va găsi locul. Și pentru că autorii vor planta câte 5 stejari în numele fiecărui beneficiar The Art of DAR, în inima Transilvanie va lua naștere o pădure nemaivăzută, cu 10.010 stejari.
artofdar-comanda