Misterul și valoarea artei Transilvănene.

Fundația
Adept Transilvania

Fundația ADEPT Transilvania a fost înființată în anul 2004 și este o organizație situată în primul eșalon al ONG-urilor de agro-mediu din România.

Scopul principal al fundației este conservarea biodiversităţii naturale şi culturale a regiunilor istorice din Transilvania şi catalizarea dezvoltării unei economii rurale viabile bazate pe folosirea durabilă a resurselor naturale.

Gemul Art of DAR

Fundația
AGAPIS

Fundaţia AGAPIS, înființată în anul 1997, este unul dintre cele mai active şi mai experimentate ONG-uri locale, având ca obiectiv dezvoltarea sustenabilă a comunităţilor din judeţul Sălaj.

Prioritatea Fundației AGAPIS o reprezintă activitatea de conștientizare a micilor producători asupra beneficiilor economice care pot fi obținute prin continuarea practicilor agricole tradiţionale, prin practicarea unui turism responsabil sau printr-un marketing eficient al produselor cu specific local: silvoiță (gem de prune), brânză obținută după rețete tradiționale, produse din carne, pâine de casă coaptă pe vatră, pălincă de cireșe, miere și alte produse apicole.

Mierea Art of DAR