Misterul și valoarea artei Transilvănene.


Pentru ”mama Gerda”, fructele pământului sunt surse inestimabile de inspirație pentru deliciile gastronomice preparate și prinde cu dichis în gemurile sale, culoarea naturală a fructelor și deliciosul gust de măceșe, zmeură, coacăze, afine, mure, agrișe.

Atent culese și selecționate, fructele negre se transformă în dulcețuri și gemuri care devin deserturi preferate ale oricărui degustător.

Dna Gerda, maestră a artei culinare, prin continuarea tradiției culturale a satului Viscri, a fost sursa de inspirație pentru proiectul Slow Food Internațional în România și poate fi considerată, pe bună dreptate,  ”promotor” al agroturismului din zona Târnava Mare.

Rețetele ”mamei Gerda”, învăluite în mister, au consacrat-o pe plan internațional, gemurile sale fiind renumite pentru aromele naturale și savoarea deosebită a gustului.

Grație harului său, ”mama Gerda” îmbină darurile naturii, calitatea și bunul-gust al gemurilor tradiționale din zona Târnava Mare și te invită în mod inedit să călătorești în lumea satului transilvănean.

Autentice, dar sofisticate, gemurile ”mamei Gerda” sunt un festin culinar și un răsfăț tradițional.